Disable Preloader

O Dječjem vrtiću Veliko Trojstvo

Dječji vrtić Veliko Trojstvo izgrađen je tijekom 2019. i 2020. godine u sklopu europskog projekta: „Rekonstrukcija i dogradnja osnovne škole s dodatnim učionicama, dječjim vrtićem i jaslicama, kuhinjom i ostalim pratećim sadržajima“, kojeg su u partnerskom odnosu provele Općina Veliko Trojstvo i Bjelovarsko-bilogorska županija. U projektu je Bjelovarsko-bilogorska županija financirala školski dio kojim su za potrebe Osnovne škole Veliko Trojstvo izgrađene dodatne učionice sa pomoćnim prostorijama, kuhinjom i blagovaonicom te izgrađen ulaz i lift za osobe sa invaliditetom, a predškolski dio Općina Veliko Trojstvo kojim su za potrebe dječjeg vrtića izgrađeni dnevni boravci, garderobe, kancelarije, sanitarni prostori, prostori za izolaciju, spremišta, praonica i kuhinja, kroz financiranje iz sredstava Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj prema Programu ruralnog razvoja RH 2014.-2020., iz sredstava Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i iz vlastitih sredstava.

Prostorno, Dječji vrtić veličine je 767,51 m2, kapaciteta 52 djece, u dvije vrtićke i jednoj jasličkoj odgojno-obrazovnoj skupini. Osnivač Dječjeg vrtića Veliko Trojstvo je Općina Veliko Trojstvo, OIB: 85823514889, sa sjedištem u Velikom Trojstvu, Braće Radić 28, sukladno Odluci o osnivanju dječjeg vrtića „Veliko Trojstvo“ („Službeni glasnik Općine Veliko Trojstvo“ broj 3/20), kojom je isti osnovan kao javna ustanova za predškolski odgoj i obrazovanje te skrb o djeci rane i predškolske dobi.

Naziv: Dječji vrtić Veliko Trojstvo
Sjedište/adresa: Veliko Trojstvo, Ul. braće Radića 49
OIB: 99400158421
Nadležni sud: Trgovački sud u Bjelovaru, MBS: 010118618
Osnivački akt: Odluka o osnivanju ustanove od 28.5.2020. godine
Pravni oblik: ustanova
Djelatnosti: predškolski odgoj i obrazovanje te skrb o djeci rane i predškolske dobi od navršenih šest mjeseci života do polaska u osnovnu školu
Osnivač: OPĆINA VELIKO TROJSTVO, OIB: 85823514889, Ul. braće Radića 28, Veliko Trojstvo
Tel: 043/247-561
E-mail: vrtic@veliko-trojstvo.hr

Djelatnice Dječjeg vrtića Veliko Trojstvo su:

Marija Bogat, odgojiteljica predškolske djece - pripravnica
Maja Geček Jelić, odgojiteljica predškolske djece
Mirna Mihoci Pleskalt, odgojiteljica predškolske djece
Veronika Kovač, odgojiteljica predškolske djece
Ranka Turkalj, odgojiteljica predškolske djece
Suzana Škudar, odgojiteljica predškolske djece
Matea Sabolović, odgojiteljica predškolske djece
Matea Kojić, dadilja
Marija Sokolović Krejči, mag. pedagogije
Vesna Zeman, zdravstvena voditeljica
Darijana Pretković, kuharica
Marica Račan, spremačica
Mateja Sabolović, spremačica
Mateja Sabolović, ekonomka
Mirela Trajkovski, ravnateljica.



scroll to top