Kratki izlet starije odgojno-obrazovne skupine - Dječji vrtić Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Starija odgojno-obrazovna skupina danas je bila u posjeti Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Županu BBŽ-e, gospodinu Marku Marušiću te djelatnicima BBŽ-e koji su nas veselo dočekali i ugostili. Osim što smo proveli vrijeme u razgovoru sa Županom, gospodinom Markom Marušićem, imali smo priliku prošetati Županijom, boraviti u Sali za vjenčanja i Velikoj vijećnici. U Velikoj vijećnici, osim što smo dobili puno informacija vezano o našoj županiji, porazgovarali smo i sa županom, gospodinom Markom Marušićem. Najzanimljiviji u Velikoj vijećnici bili su nam mikrofoni na koje smo i zapjevali. Posjetu smo završili prigodnim poklonima koje smo dobili od župana i djelatnika BBŽ-e, te slatkišima, sokovima i grickalicama kojima su nas počastili. I mi smo župana iznenadili našim poklonom. Obećali smo vratiti se ponovo, ali smo i župana, gospodina Marušića, pozvali da nas posjeti u našem Vrtiću.


Nakon posjete BBŽ-i uslijedio je posjet Dječjem odjelu knjižnice Petar Preradović iz Bjelovara gdje smo uz razgovor sa djelatnicom knjižnice saznali neke nove informacije o knjigama, slikovnicama i Dječjem odjelu knjižnice. Knjižničarka nam je pročitala zanimljivu slikovnicu. Neki od nas su sad prvi put bili na Dječjem odjelu knjžnice.


Osim Dječjeg odjela knjižnice posjetili smo i Gradski muzej Bjelovar gdje nas je kustos proveo kroz redovnu postavu Gradskog muzeja. I u muzeju su neka djeca bila prvi put...


 


   
Natrag
scroll to top