" />
Dječji magnet Općine Veliko Trojstvo - Dječji vrtić Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Tijekom mjeseca studenog 2023.g. Društvo Naša djeca Veliko Trojstvo u sklopu projekta „Veliko Trojstvo u očima najmlađih” objavilo je NATJEČAJ ZA DJEČJI MAGNET „OPĆINE VELIKO TROJSTVO“, uz potporu Općine Veliko Trojstvo i Vijeća učenika OŠ Veliko Trojstvo.Natječaj se sastojao od oslikavanja rada za dječji magnet Općine Veliko Trojstvo. Natječaj je imao za cilj, osim poticanja mašte i kreativnosti, razvijanje likovnih vještina i poticanje na istraživanje o povijesnim i kulturnim vrednotama Općine Veliko Trojstvo s ciljem iskazivanja emocija i jačanja pripadnosti zajednici u kojoj dijete odrasta.Tema crteža bila je vezana uz povijesni, turistički i kulturni identitet Velikog Trojstva, za što su dobivene i određene smjernice.Stručna komisija odabrala je 5 najboljih likovnih radova čiji su radovi tiskani i izrađeni u obliku magneta.Svim odabranim autorima uručena su prigodna priznanja i nagrade, a mentorima zahvalnice. Svi sudionici natječaja dobili su pohvalnice za sudjelovanje.

 

Sedmero djece naše starije odgojno-obrazvne skupine sudjelovalo je u ovom likovnom natječaju: Antonela K., Ela F., Antun S., Mia Š., Dharma T., Ivano D. i Iva B.

Jedna od autorica likovnog rada čiji će likovni rad biti na magnetu Općine Veliko Trojstvo, je Antonela K. kojoj ovom prilikom svi zajedno čestitamo! Njoj i svoj našoj dječici koja se vrlo rado odazivaju bilo kakvoj vrsti natječaja i na koje se prijavljuju zajedno sa svojim odgojiteljicama, želimo što više ovakvih uspjeha!

Sva djeca dobila su Pohvalnice za sudjelovanje u ovom likovnom natječaju.

Mentorica djeci starije odgojno-obrazovne skupine koja su sudjelovala u ovom natječaju bila je odgojiteljica Maja Geček.

Odgojiteljici Maji iskreno čestitamo i zahvaljujemo se za trud i zalaganje u dosadašnjem radu...

 (Dio teksta preuzet sa Facebook stranice DND Veliko Trojstvo)

 
Natrag
scroll to top