Završna priredba predškolaca u ped.god. 2022./2023. - Dječji vrtić Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Završnom priredbom sve djece predškolaca (polaznika Vrtića, ali i one djeca koja su pohađala Program predškole, ali nisu bila polaznici našeg Vrtića) završavamo još jedno poglavlje u radu našeg Vrtića. 14. - ero djece kreće u 1. razred Osnovne škole. Svako dijete je bilo jedinstveno i posebno, osobito smo ponosni što smo imali priliku biti dio njihovih života i što smo imali priliku oblikovati ih, zajedno sa roditeljima, u male i sposobne ljude.


Priredbu smo organizirali za sve roditelje, bake, djedove i obitelj, a djeca su se prigodnim programom oprostila od svojih vrtićkih dana. Kao i prethodne pedagoške godine, priredbu smo zatvorili, odnosno završili zajedničkim plesom sa roditeljima i svima prisutnima.


Sretno Vam bilo naši mali ljudi! Sretno i roditeljima u novim pobjedama, a u naš Vrtić uvijek možete kročiti i doći nas pozdraviti! Hvala Vam na svakoj riječi, pohvali ili pokudi, na volji i želji da zajedno oblikujemo male ljude te na svakom zajedničkom trenutku, a bilo je prekrasnih zajedničkih trenutaka!


Natrag
scroll to top