Izlet u Bjelovar - Dječji vrtić Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Dio djece starije odgojno-obrazovne skupine "Vile i Vedi" posjetio je Dječji odjel Narodne knjižnice Petar Prearadović u Bjelovaru gdje nam je knjižničarka Ivana pročitala priču "Raščupani lav". Nakon interpretacije priče, djeca su sudjelovala i u radionici izrade i ukrašavanja papirnate kravate koja će nam poslužiti za maskiranje i u ovim preostalim danima maskenbala i maškaranja. S obzirom da smo na nivou našeg Vrtića sudjelovali i u akciji prikupljanja slika, knjiga, bojanki i sl, a koju je pokrenuo Dječji odjel Narodne knjižnice Petar Preradović iz Bjelovara, pod nazivom "Čitam, dam, sretan sam", u knjižnicu smo danas nosili i prikupljene knjige i slikovnice koje smo vrlo rado, povodom Međunarodnog dana darivanja knjigom, prikupili za potrebite.


Osim posjete Dječjem odjelu knjižnice, posjetili smo i Gradski muzej u Bjelovaru radi zbrike radova Naste Rojc, najpoznatije bjelovarske slikarice koja se našla na popisu najistaknutijih hrvatskih slikara 20. stoljeća. Posjet muzeju iskoristili smo i za obilazak preostalih izložbi i stalnih postava muzeja. S obzirom da smo imali i malo vremena do povratka u Vrtić, vrijeme smo iskoristili za igru na igralištu koje se nalazi odmah do Dječjeg odjela knjižnice. 


Djeca su poželjela vratiti se što prije ponovo na radionice, ali i posjetiti muzej jer je dio djece sad prvi put bio, kako na Dječjem odjelu knjižnice, tako i u muzeju. Mi se svakako veselimo ponovo im omogućiti isto.


Natrag
scroll to top