Posjet DVD Veliko Trojstvo Vrtiću i školi - Dječji vrtić Veliko Trojstvo
Disable Preloader

Novosti

Povodom "Međunarodnog dana vatrogasaca" koji se svake godine obilježava 4. svibnja, na dan Svetog Florijana (koji je ujedno i zaštitnik vatrogasaca), u petak, 6. svibnja u posjet Vrtiću i Osnovnoj školi stigli su svojim vozilima vatrogasci iz Vatrogasne zajednice općine Veliko Trojstvo. Djeca Osnovne škole demonstrirala su vježbu "gađanja i rušenja" boce vode sa mlazom vode. Djeca Vrtića aktivno su mogla sudjelovati u ponuđenim aktivnostima, ući u vozila, pustiti sirene da sviraju, igrati igru "gađanja i rušenja" boce mlazom vode i sl.


Sreći nije bilo kraja...


S obzirom da je bilo puno djece predškolaca našeg Vrtića koja su navršila 6.g., a zainteresirana su za aktivnosti vezane uz rad Vatrogasne zajednice općine Veliko Trojstvo, dobila su obrasce putem kojih ih roditelji mogu prijaviti da se pridruže radu vatrogasnog pomladka Vatrogasne zajednice općine Veliko Trojstvo, te da sudjeluju na natjecanjima pod mentorstvom njihovih voditelja...


Zahvaljujemo se svim članovima Vatrogasne zajednice općine Veliko Trojstvo na zanimljivom i poučno provedenom dopodnevu.
Natrag
scroll to top